Njoftime Dhe Konsultimet Publike Më Shumë
Njoftime Dhe Konsultimet Publike
TIRANË: TAKIM ME PRESIDENTIN E “BLUE PANORAMA” TIRANË: TAKIM ME PRESIDENTIN E “BLUE PANORAMA” Më Shumë
TIRANË: TAKIM ME PRESIDENTIN E “BLUE PANORAMA”
STRATEGJIA KOMBËTARE E TRANSPORTIT,  OBJEKTIVAT NË AVIACION STRATEGJIA KOMBËTARE E TRANSPORTIT, OBJEKTIVAT NË AVIACION Më Shumë
STRATEGJIA KOMBËTARE E TRANSPORTIT, OBJEKTIVAT NË AVIACION
AAC MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS ORGANIZUAR NGA “UET” AAC MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS ORGANIZUAR NGA “UET” Më Shumë
AAC MERR PJESË NË PANAIRIN E PUNËS ORGANIZUAR NGA “UET”
AAC- KE: TAIEX WORKSHOP “RRITJA E NIVELIT  TË KOORDINIMIT TË SLOTEVE” AAC- KE: TAIEX WORKSHOP “RRITJA E NIVELIT TË KOORDINIMIT TË SLOTEVE” Më Shumë
AAC- KE: TAIEX WORKSHOP “RRITJA E NIVELIT TË KOORDINIMIT TË SLOTEVE”
BRUKSEL: TAKIM PËR ZONËN E PËRBASHKËT EUROPIANE NË AVIACION BRUKSEL: TAKIM PËR ZONËN E PËRBASHKËT EUROPIANE NË AVIACION Më Shumë
BRUKSEL: TAKIM PËR ZONËN E PËRBASHKËT EUROPIANE NË AVIACION
AAC ZHVILLON MBLEDHJE VJETORE NË KORÇË, DISKUTOHEN OBJEKTIVAT PËR 2018 AAC ZHVILLON MBLEDHJE VJETORE NË KORÇË, DISKUTOHEN OBJEKTIVAT PËR 2018 Më Shumë
AAC ZHVILLON MBLEDHJE VJETORE NË KORÇË, DISKUTOHEN OBJEKTIVAT PËR 2018
NË SHTATOR 2018, FILLOJNË PROGRAMET PROFESIONALE NË AVIACION NË SHTATOR 2018, FILLOJNË PROGRAMET PROFESIONALE NË AVIACION Më Shumë
NË SHTATOR 2018, FILLOJNË PROGRAMET PROFESIONALE NË AVIACION