LISTA E ARTIKUJVE TE NDALUAR

Në përputhje me dispozitat e Programit Kombëtar të Kontrollit të Cilësisë së Sigurisë së Aviacionit Civil, ju informojmë se AAC ka vendosur një sistem të besushëm për analizimin e të gjitha informacioneve lidhur me ndonjë shkelje apo ngjarje të sigurisë së aviacionit nga pasagjerët, ekuipazhi dhe cdo person dhe/ose entitet qe vepron ne Shqiperi. Prandaj, ne mirëpresim çdo raportim për ndonjë incident të mundshëm  ose parregullësi të sigurisë në Sistemin Kombëtar të Sigurisë së Aviacionit Civil. Të gjitha raportimet tuaja, përfshirë dhe ato anonime do të analizohen dhe vlerësohen.

Ju mund të dërgoni gjithë shqetësimet, raportimet tuaja, rekomandimet dhe njoftimet për Autoritetin e Aviacionit Civil të RSH, në adresën: Str. “Sulejman Delvina” No 1 Tirana, Albania, me shënim “Për Drejtorin e Mbikqëyrjes së Sigurisë së Aviacionit”, me faks 042223969 ose në adresën e e.mail it: bujar.hazizaj@acaa.gov.al

Contact Us

Address: Rr. Muhamed Gjollesha Tirana, Albania Call: 04 225 1220 E-mail: info@aac.gov.al www.aac.gov.al

Bussines Hours

}

Monday - Thursday: 09:00 -16:30 Friday: 09:00 - 14:00 pm Saturday & Sunday: Closed

Newsletter Sign Up

Subscribe to our weekly newsletter to get information and promotion on your inbox

Popular Tags

AAC | Autoriteti | Aviacionit | Civil Civil | AAC | Aviacioni | Autoriteti More...

Twitter Feeds

Misioni i AAC eshte ofrimi I sherbimeve efikase, te sigurta, dhe te parrezikshme per sektorin e Aviacionit Civil Shqiptar.

http://www.aac.gov.al

Useful Links

  • Services
  • Disclaimer
  • Careers
  • Privacy Policy