webFLEX
program për
shpërndarje në terren
logiPOS
program për
shitje me pakicë
logiBAR
program për
bare & restorante
flexSTORE
program për
magazinën e dyqanit
webFLEX
program për
shpërndarje në terren
logiPOS
program për
shitje me pakicë
logiBAR
program për
bare & restorante
flexSTORE
program për
magazinën e dyqanit

ZGJIDHJE PËR PIKA SHITJE DHE MARKETE

Menaxhoni shitjet në dyqane të vogla, apo rrjete dyqanesh, marketesh apo supermarketesh.

ZGJIDHJE PËR INVENTAR DYQANI

Zgjidhje praktike për optimizimin dhe automatizimin e inventarit në dyqanin apo supermarketin tuaj.

ZGJIDHJE PËR BARE & RESTORANTE

Menaxhoni lehtë orët e fluksit dhe çdo veprim shitjeje dhe financiar në rrjetet tuaja të barit apo restorantit.

ZGJIDHJE PËR MANAXHIM MAGAZINASH

Zgjidhje praktike për optimizimin dhe automatizimin e inventarit dhe proceseve logjistike të magazinës.

ZGJIDHJE PËR DISTRIBUCION EX-VAN

Menaxhoni dhe monitoroni shitjet në terren përmes një aplikacioni android të lidhur në cloud.

ZGJIDHJE PËR WEB HOSTING & E-MAIL ME GOOGLE

Zgjidhje për blerje domain dhe hostimi dhe zgjidhjen e emailit me G Suite nga Google, si rishitës të autorizuar.

ZGJIDHJE PËR DISTRIBUCION PRE-SALES

Menaxhoni dhe monitoroni parashitjet përmes një aplikacioni android të lidhur në cloud.

ZGJIDHJE PËR MARKETINGUN

Zgjidhje për krijimin e ofertave, bundles, vouchers, kuponave, etj., për shitjet me pakicë dhe distribucionin.

rreth logical

 

Mirësevini në faqen zyrtare të logical. Ne ofrojmë programe dhe aplikacione për shitje, distribucion, logjistikë dhe shërbime marketingu dixhital për biznese të vogla dhe të mëdha. Ne hapëm dyert për herë të parë në Tetor 2012 dhe në vitet e fundit kemi eksportuar zgjidhjet tona përgjatë Shqipërisë, Kosovës dhe më tej në rajon. Zgjidhjet tona për biznesin integrohen shumë lehtë me sistemet financiare dhe ERP dhe ofrojnë vlerë dhe funksionalitete plotësuese për të optimizuar proceset e përditshme të biznesit. Na kontaktoni për të mësuar si mund t’ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

klientët tanë

 

disa nga kompanitë që kanë besuar në produktet dhe shërbimet tona

social media

Na ndiqni në kanalet tona të social medias dhe merrni të rejat më të fundit.

kontakt

rr. tish daija
kompleksi haxhiu
sh. 6 | kati 6 | ap. 32
1019 | tiranë | shqipëri

+355 67 20 54 128
sales@logic.al